Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | |
---|---|
EAN-code: | 9789000355846 |
Marie Kondo leerde ons hoe we ons huis moesten opruimen, Diet Groothuis leerde ons hoe we moesten poetsen, Roberta Schira leert ons het belang van een georganiseerde en warme keuken, zoals de Italianen dat al eeuwenlang kennen. We kennen het allemaal: te volle keukenkastjes, eindeloos veel aangebroken verpakkingen, kruiden met een tht-datum uit de vorige eeuw, een koelkast waar geen enkele logica meer in zit, een keukenlade met acht lepels en maar twee vorken. De keuken: voor de een is het een walhalla waar de prachtigste gerechten worden klaargemaakt, voor de ander een ruimte waar te veel spullen in staan en rommel en vuil zich opstapelt. Roberta Schira combineert in Leve de keuken! - het genot van een opgeruimde en harmonieuze keuken haar twee grote passies: koken en psychologie. Zij gelooft dat wanneer je orde schept in de keuken, je ook orde schept in jezelf. Door de keuken schoon te maken, was je ook oude gewoontes, vooroordelen en vastgeroeste overtuigingen weg. Aan de hand van verhalen uit de praktijk laat Roberta zien hoe je orde schept en hoe je jouw keuken het beste organiseert en sorteert. Zo leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van een van de belangrijkste ruimtes in je huis: de keuken. Want door van je keuken, het hart van je huis, een fijne plek te maken, wordt koken en eten een feest! Van wie anders dan de Italianen kunnen we leren de tijd te vergeten en op te gaan in de georganiseerde gezelligheid van la cucina. Â Roberta Schira is culinair schrijfster en foodie. Ze heeft diverse boeken op haar naam staan, was culinair journalist en heeft de organisatie opgezet van The Fifty Best Restaurants of The World. Ook heeft zij het tijdschrift Fine Dining Lovers opgezet met online en offline vele volgers.